+31 (0)6 29 23 96 27 | irene@heartfulmoments.nl

Over ons & mindfulness

Welkom, leuk dat je meer over mij wilt lezen. Ik leer jou ook graag kennen, dus neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Ik ben Irene Pijnse van der Aa, ik ben een ervaren gecertificeerd categorie 1 mindfulnesstrainer. Ik verzorg trainingen en workshops op maat. Niet alleen voor particulieren maar ook voor grote bedrijven zoals Shell, onderwijsinstellingen en not for profit organisaties. Mindfulness geeft mij steeds weer de keuze om met hoofd en hart op heldere, niet oordelende wijze aanwezig te zijn in de mooie en de moeilijke momenten van mijn leven. Het heeft mij als drukke doener en denker leren stoppen en zicht gegeven op mijn patronen en grenzen. Het helpt mij iedere dag om bewust en met vriendelijke aandacht voor mezelf en het moment te reageren. Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je! Klik hier voor contact.

Met het geven van Mindfulness trainingen voor Heartful Moments volg ik mijn hart en deel ik mijn liefde voor mindfulness. De mindfulness trainers opleiding heb ik gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Ik heb directiefuncties bekleed in het onderwijs en een social enterprise. Daarnaast heb ik 17 jaar ervaring als docent, coach en ambulant begeleider in het (speciaal) basis en voortgezet onderwijs. Ik ben de oprichter en eigenaar van Heartful Moments het Centrum voor Gezondheid en Mindfulness in Leiden. Vanzelfsprekend heb ik ruime ervaring met het geven van mindfulness trainingen (MBSR, Mindful Werken, Mindful Ouderschap, In-company en Kids). Ik voldoe aan de criteria die gesteld worden (categorie 1 van de beroepsvereniging VMBN) voor de vergoeding van enkele aanvullende zorgverzekeringen. Naast mijn passie voor mindfulness houd ik van het leven aan en op zee. Samen met mijn drie jongens reis, surf, zwem, duik en zeil ik graag. Als fotograaf heb ik het geluk mooie momenten te mogen vastleggen voor paticulieren en magazines. In Doing Good van Heartful Moments komt mijn passie voor onderwijs, ontwikkelingssamenwerking en mijn gedrevenheid om de wereld een beetje mooier te maken samen. Nieuwsgierig? Benader mij gerust via de contactpagina.

Gun jezelf een momentje en ontdek hieronder in 10 minuten met een van deze filmpjes meer over mindfulness of kijk op een van onderstaande websites voor onder andere meditaties. Ook kan ik je de volgende boeken van harte aanbevelen.

Irene Pijnse van der Aa-Durieux, heartfulmoments.nl