mindfulness voor bedrijven

Nationaal of internationaal, individueel of in teamverband, op locatie of online, in het Engels of in het Nederlands

Steeds meer organisaties zien het belang van mindfulness en organiseren workshops, wekelijkse momenten en seminars om werknemers, managers en bestuurders kennis te laten maken met mindfulness. Om mindfulness een duurzame plek te geven in de organisatie bieden zij medewerkers de  8-weekse Mindfulness Based Stress Reductie training, een Compassie training of bij langdurige ziekte de Mindfulness for Health training.

 In company

De in company training Mindful Werken helpt medewerkers in 8 weken om te gaan met verandering, negatieve gedachten en stress.

Medewerkers leren beter te luisteren en bewuster keuzes te maken. Hierdoor ervaren ze meer balans, helderheid, zelfbewustzijn, veerkracht en ontspanning. Het verbetert hun creativiteit, gevoel voor focus en vermindert het de kans op burn-out.

Workshop 

Veel bedrijven maken mindfulness onderdeel van de leermodules voor werknemers. 

Regelmatig geef ik workshops, verzorg ik Learning Friday's en Health dagen op locatie of via een on-line verbinding. Het aanbod is altijd op maat, toegesneden op het thema van de dag en biedt een mooie afwisseling tussen oefening en educatie.

Coaching


Mindful coaching helpt werknemers het juiste perspectief te vinden, zowel thuis als op werk. 

Werknemers leren creatiever en opbouwend om te gaan met zichzelf, collega's en gezinsleden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een training, workshop of coaching traject? Dan verken ik graag de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we goed bepalen wat het beste past bij jou of jouw organisatie.

Goed om te weten dat ik een g
ecertificeerd trainer ben (categorie 1) . Dit houdt in dat ik gebonden ben aan permanente educatie en dat veel zorgverzekeraars (afhankelijk van de polisvoorwaarden) de MBSR training zullen vergoeden. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN. 

Het is mijn missie om mindfulness duurzaam onderdeel te maken van organisaties en een bijdrage te leveren aan meer vitaliteit, veerkracht en duurzame inzetbaarheid. Met mijn expertise op het gebied van MBSR lever ik maatwerk. 

Cursisten en opdrachtgevers omschrijven mij als b
evlogen, helder, rustig, doortastend en down to earth . 

Indien gewenst kan Heartful Moments het team van trainers uitbreiden met gecertificeerde trainers van gelijkwaardig niveau (via het Leids mindfulness collectief).

Deze bedrijven gingen u voor

Heartful Moments
Roodenburgerstraat 1 - Leiden
+31 629 23 9627