Leer te surfen op de golven van het leven

Mindfulness leert je te surfen op de golven van het leven, zodat je in ieder moment en bij elke verandering helder, standvastig met hoofd en hart aanwezig kunt zijn. Je leert bewust te kiezen door welke golf jij je laat meenemen en zo in balans te zijn met de heartful moments van het leven.

Gecertificeerd mindfulness trainer

Mindfulness heeft mij als drukke doener en denker zicht gegeven op mijn patronen en grenzen. Het helpt mij met meer veerkracht, ontspanning en bewustzijn in het leven te staan. Nieuwsgierig wat een gecertificeerd trainer Mindfulness & compassie voor jou kan betekenen?  

Mindfulness voor bedrijven

Als organisatie wil je juist nu dat medewerkers veerkrachtig zijn en lekker in hun vel zitten. Zo halen ze het beste uit zichzelf. Met deze online en face to face trainingen en workshops werken we zowel individueel als met teams, in het Engels en in het Nederlands. 

Mindfulness voor particulieren

Mindfulness leert je om anders om te gaan met stress, piekeren, pijn en ongemak. Je leert mediteren, de rust en ruimte in je hoofd te ontdekken, beter voor jezelf te zorgen, meer in balans te zijn en met een frisse blik te leven en te genieten in het moment. 

Deze bedrijven gingen u voor

Wat deelnemers zeggen

"Irene heeft ons op een plezierige manier aan het denken en reflecteren gezet. Haar werkwijze en vooral coachende stijl maakt echt een verschil. Een training voor de rest van je leven!"

HR manager multinational

"Goede opbouw van de workshop, prettige combinatie van theorie,  oefeningen en aandacht voor de ervaringen en vragen van de deelnemers. Irene creëert een hele open, vertrouwde online omgeving" 

Manager verzekeraar

"Irene heeft geweldig werk geleverd door deze training te leiden met inzicht, kennis en vriendelijkheid. Ze is een enthousiaste, competente trainer. Ik heb echt genoten van de training mindful op het werk" 

Laborant

" De training heeft mij echt geholpen om door de dag heen in deze bizarre tijd  een moment van rust te vinden, mij minder gejaagd te voelen en beter aan te sluiten bij wat er in het hier en nu plaatsvindt"

Docent MBO

"De training mindful ouderschap heeft een enorme verdieping in mijn beoefening gebracht. Het heeft me echt weer meer thuis doen komen bij mezelf en mijn gezin. En dat is voor mij iets heel groots." 

Psycholoog

"Vergeleken met vorige mindfulness trainingen die ik heb gevolgd, was deze MBSR-cursus zeker meer alomvattend. Dit resulteert voor mij in een diepere en duurzame leerervaring." 

Technicus renewables

Heartful Moments
Roodenburgerstraat 1 - Leiden
+31 629 23 9627