Mindful werken


Werk en privé liepen nog nooit zo door elkaar heen. We zijn blij met meer flexibiliteit en minder reistijd. Maar het is complexer dan ooit om met je volle aandacht aanwezig te zijn. 

In deze training leer je hoe mindfulness je kan helpen om met minder stress en meer veerkracht, plezier, balans, bewustzijn, efficiëntie en focus te werken in de wereld van nu.

In 3 stappen klaar voor de toekomst

Stap 1 - Intake

We maken altijd eerst kennis met je. Zo weten we waar je behoefte ligt en of onze mindfulness training  aansluit op dit moment in je leven.  

Stap 2 - Training

Mindful (thuis)werken moet je trainen. In 8 weken leren we je om de balans te vinden, productiever te zijn en meer te genieten.

Stap 3 -  Vervolg

Na de training ontvang je een certificaat. Voor wie meer wil, zijn er diverse opties zoals (mini) retraites, coaching sessies of een vervolgtraining.

Data

Wanneer is het?
  • Dinsdag 1, 8, 15, 22, 29 november
  • Dinsdag 6, 13, 20 december 

Prijs

Wat kost het?
  • Particulier EUR 455
  • Wergever EUR 550 excl. btw

Praktische zaken

Wat zit erbij?
  •  8 Nederlandstalige Mindful werken sessies
  • van 9.00 tot 11.00 uur
  • Info mail en nieuwe link na iedere bijeenkomst
  • Audiomateriaal, werkboek, thuisoefeningen & indien gewenst een certificaat.

In de training Mindful (thuis)werken gaan we in op de volgende zaken

Week 1

Frisse blik
 We leren hoe mindfulness  rust, creativiteit, balans, geluk en effectiviteit brengt. We krijgen we zicht kop routines en patronen. Verder trainen we de aandacht.

Week 2 

Kijken naar reacties
We komen meer in contact met de wijsheid van het lichaam. We leren bewust te kijken naar onze automatische reacties op prettige en onprettige gebeurtenissen.

Week 3

Grenzen verkennen
We hebben aandacht voor de mentale en fysieke houding bij grenzen.  We leren te schakelen van het drukke doen naar werkelijk aanwezig zijn in het hier en nu. 

Week 4

 Veerkracht 
We observeren onze stress mechanismes. Met mindulness leren we de stressspiraal te doorbreken en veerkracht te ontwikkelen. We oefenen met mediteren.

Week 5

Bewust reageren
 We maken kennis met de kunst van het stoppen. We observeren de ruimte die ontstaat en oefenen met bewuster reageren en gezonde keuzes te maken.

Week 6 

Mindset
We gaan dieper in op de impact van onze mindset. We leren onze gedachten en gepieker met enige afstand te observeren en te kiezen welke we wel of niet volgen. 

Week 7

 Stevigheid 
We ontwikkelen balans en goede zelfzorg. Hierbij maken we contact met onze eigen stevigheid en leren we mindful te luisteren en te communiceren

Week 8

 Inbouwen
'Belangrijk is om je te herinneren wat belangrijk is', zei een leraar ooit. Deze training is pas geslaagd als je weet hoe je mindfulness verder kan inbouwen in jouw mooie leven. 

Meer info of aanmelden

Heartful Moments
Roodenburgerstraat 1 - Leiden
+31 629 23 9627