+31 (0)6 29 23 96 27 | irene@heartfulmoments.nl

Mindfulness voor bedrijven

1 op de 3 gevallen van ziekteverzuim heeft te maken met werkstress. Daarmee vormen werkstress gerelateerde klachten de meest voorkomende beroepsziekte in ons land. De kosten van verzuim en productiviteitsverlies zijn hoog en lopen op. Mindfulness kan helpen werkstress te voorkomen of de gevolgen ervan te verminderen. Heartful Moments biedt diverse trainingen voor bedrijven (zoals Shell, gezondheidzorg- en onderwijsorganisaties) en hun werknemers, in groepsverband of op individuele basis. Daarnaast organiseert Heartful Moments mindfulness introductieworkshops op inspirerende locaties. Deze workshops lenen zich uitstekend voor teambuilding, offsites of bedrijfsuitjes. Het is ook mogelijk om deze workshops op een locatie binnen of nabij kantoor te verzorgen. Zien welke bedrijven u voor gingen? Kijk dan eens onderaan deze pagina.

De training kan verzorgd worden op locatie en in het Gezondheidscentrum voor Mindfulness Roodenburgerstraat 1a Leiden

 

Mindfulness teamuitje

Dol op zon, zee en strand of om met je team uit te waaien? Dan is de introductieworkshop met extra vitamine zee echt iets voor jou! Vanzelfsprekend kan de workshop ook op andere locaties worden verzorgd, zoals de Leidse polder of binnenstad.

 

 

 

In company training

Individueel of in teamverband helpt mindfulness werknemers om effectief om te gaan met verandering. Het vermindert de kans op burnout, leert werknemers te luisteren, keuzes te maken en minder snel te (ver)oordelen.

 

 

 

Mindful coach

Anders leren omgaan met stress en piekeren maar een sterke voorkeur voor een 1 op 1 een mindful coachingstraject? Neem dan contact op met de hulpvraag, zodat we kunnen onderzoeken welk traject passend is.

 

 Deze bedrijven gingen u voor