+31 (0)6 29 23 96 27 | irene@heartfulmoments.nl

Locatie

Gezondheidscentrum voor Mindfulness 
Roodenburgerstraat 1 of 15 te Leiden

Kosten

EURO 450,- (groepstraining) en EUR 950,- (individueel) inclusief 21% BTW particulieren

Aanmelden

Momenteel is mijn agenda gevuld met (online) trainingen in het bedrijfsleven en onderwijs. Op verzoek kan je wel een online individuele training in het Engels of Nederlands volgen. 

Mindfulness training

In het Nederlands of Engels

Mindfulness Based Stress Reduction training leert je om anders om te gaan met stress, piekeren, pijn en ongemak. Je leert mediteren, de rust en ruimte in je hoofd te ontdekken, beter voor jezelf te zorgen, meer in balans te zijn en met een frisse blik te leven en te genieten in het moment. Tijdens de trainingen leer je van een gecertificeerd trainer praktische vaardigheden waar je direct mee aan de slag kan. Zodat je mindfulness kan toepassen in alle momenten van je leven, de mooie en ook de moeilijke. Mindfulness helpt je om met hoofd en hart op heldere, niet oordelende wijze aanwezig te zijn in alle momenten. Het leert je te stoppen, stil te zijn en geeft je zicht op automatische patronen. Om vervolgens vanuit die ruimte bewust met vriendelijke aandacht voor jezelf en het moment te reageren. Je krijgt een werkboek en audio en gaat hier gedurende 8 weken iedere dag ook thuis mee aan de slag.

In de wetenschappelijk onderbouwde training gaan we in 8 bijeenkomsten en een mindfulnessdag aan de slag met de volgende thema's:

 • 1  De automatische piloot
 • 2  Kijken naar obstakels en reacties
 • 3  Grenzen leren kennen
 • 4  Omgaan met stress
 • 5  Bewust reageren
 • 6  Je mindset veranderen en een mindfulness dag
 • 7  Goed voor jezelf zorgen 
 • 8  Mindfulness inbouwen
 • 9  Mindfulness dag (alleen in de groepstraining)

 

Groepstraining

De bijeenkomsten duren 2,5 uur en de groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. 

 

Individuele mindfulness training

Wil jij de 8-weekse mindfulness training liever niet in een groep volgen of na een training verder met een coachingstraject? Informeer dan naar de individuele mogelijkheden. De individuele mindfulness training is een Mindfulness Based Stress Reductie Programma. Het programma bestaat uit 8 bijeenkomsten van 75 minuten. Op basis van onze agenda’s plannen we een kennismakingsgesprek en de 8 bijeenkomsten in. 

De training kost EUR 950,- ex. BTW bij vergoeding door de werkgever en EUR 950,-  incl. BTW als jij hem zelf voldoet.

 

Vergoeding werkgever en/of zorgverzekeraar

Check bij je zorgverzekeraar en werkgever of zij een deel van de training vergoeden. Zie hiervoor https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.

  Wil je meer weten of heb je vragen?

  Bel me op 06 29 23 96 27,
  vraag een vrijblijvend Skype gesprek aan of
  mail naar: irene@heartfulmoments.nl

  Irene Pijnse van der Aa-Durieux,Trainer